ALMİNA TOWER İSTANBUL

İstanbul / Esenyurt

Proje Durumu: Hemen Teslim

+90 212-875 30 40

Yazdır (PDF)

Mutlu İnşaat ve Quattro Proje ortaklığı yeni bir proje için düğmeye bastı. Avrupa Yakası'nın hızla gelişen bölgelerinden Esenyurt'ta inşa edilen yeni projeye Almina Tower İstanbul adı verildi. Beylikdüzü  Bahçeşehir Bağlantı Yolu'na cephesi bulunan proje, ulaşım açısından avantaj sağlıyor. Yatırımcılar için ideal olan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelere yer verildi. İnşaat çalışmaları başlayan Almina Tower projesi için ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesi satışlar başladı. Almina Tower İstanbul projesinin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak.

Mutlu İnşaat ve Quattro Proje ortaklığı tarafından inşa edilen Almina Tower İstanbul projesi 30 katlı tek blokta 200 daireden meydana geliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Dairelerin alanları 50 ile 100 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

BEKLEDİĞİNİZ AN ÇOK ÖZEL FIRSATLA GELDİ!

Hayallerine sınır koymayanların beklediği an geldi.

Mutlu İnşaat ve Quattro Proje’nin prestijli projesi Almina Tower’da, yoğun ilgi gören ön talep dönemi sona erdi ve satışlar başladı.

Ve siz, ön talep başvurusu yaptığınız için, bu sıra dışı projede yerinizi çok özel fırsatlarla alma şansına sahipsiniz.

Dilerseniz hemen satış ofisimize uğrayın, hayalinizdeki projeye çok avantajlı fiyatlarla sahip olarak daha baştan kazanın.

İstanbul / Esenyurt

Firma Bilgileri

EMLAK34- Gayrimenkul Danışmanlığı
Hürriyet Bulvarı No:28 Kat:1 Daire:4 Beyza Konağı
Beylikdüzü / Yakuplu
34540 İstanbul
Bize Ulaşın
Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar almina tower istanbul mutlu insaat ve quattro proje ortakligi nbsp;yeni bir proje i ccedil;in d uuml;gmeye basti avrupa yakasi #39;nin hizla gelisen b ouml;lgelerinden esenyurt #39;ta insa edilen yeni projeye almina tower istanbul adi verildi beylikd uuml;z uuml; nbsp;bah ccedil;esehir nbsp;baglanti yolu #39;na cephesi bulunan proje ulasim a ccedil;isindan avantaj sagliyor yatirimcilar i ccedil;in ideal olan projede 1 0 1 1 ve 2 1 dairelere yer verildi insaat ccedil;alisesenyurtharamidere konut ticari projeler Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar,almina,tower,istanbul,mutlu,insaat,ve,quattro,proje,ortakligi yeni,bir,proje,için,dügmeye,basti,avrupa,yakasi'nin,hizla,gelisen,bölgelerinden,esenyurt'ta,insa,edilen,yeni,projeye,almina,tower,istanbul,adi,verildi,beylikdüzü, bahçesehir baglanti,yolu'na,cephesi,bulunan,proje,ulasim,açisindan,avantaj,sagliyor,yatirimcilar,için,ideal,olan,projede,1+0,1+1,ve,2+1,dairelere,yer,verildi,insaat,çalis,esenyurt,haramidere,konut,+,ticari,projeler, Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar almina tower istanbul mutlu insaat ve quattro proje ortakligi nbsp;yeni bir proje i ccedil;in d uuml;gmeye basti avrupa yakasi #39;nin hizla gelisen b ouml;lgelerinden esenyurt #39;ta insa edilen yeni projeye almina tower istanbul adi verildi beylikd uuml;z uuml; nbsp;bah ccedil;esehir nbsp;baglanti yolu #39;na cephesi bulunan proje ulasim a ccedil;isindan avantaj sagliyor yatirimcilar i ccedil;in ideal olan projede 1 0 1 1 ve 2 1 dairelere yer verildi insaat ccedil;alisesenyurtharamidere konut ticari projeler