Tor Beylikdüzü

İstanbul / Beylikdüzü

Proje Durumu: Hemen Teslim

Proje Alanı: 8,100 m²

+90 212-875 30 40

Yazdır (PDF)

Şehrin en hızlı değer kazanan bölgesi Beylikdüzü’nde kârlı bir gelecek sizi bekliyor. Hiçbir isteğinizi karşılıksız bırakmayacak bu proje, hayatınızı her anlamda zenginleştirmek için Tor Holding güvencesiyle yükseliyor. Tor Beylikdüzü; yaşam kalitenizi arttıran modern mimarisi, merkezi konumu, nefes alabileceğiniz yeşil alanları, ayrıcalıklı sosyal tesisleri ve her ihtiyaca hitap eden daire planlarıyla size ve tüm ailenize vazgeçilmez yaşam alanları vaat ediyor.

Tor Beylikdüzü’nde 66 metrekareden 240 metrekareye kadar çeşitli büyüklüklerde her yaşama hitap eden daireler bulunmaktadır.

Olanaklar

Metrobüs hattına yakınlığı sayesinde İstanbul’un her yerine ulaşım kolaylığı sağlayan Tor Beylikdüzü, sahile yalnızca 4 kilometre, havalimanına ise sadece yarım saat uzaklıkta konumlanıyor. Yürüyüş mesafesindeki Torium AVM ve Marmara Park’ta hafta sonlarınızın tadını alışveriş yaparak çıkarabilir veya TÜYAP ve Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde yıl boyunca düzenlenen etkinliklere katılabilirsiniz. Üstelik deniz tutkunlarının yatlarını güvenle bağlayabileceği West İstanbul Marina da yanı başınızda.

Şartname

Tor Beylikdüzü, 1+1 , 2+1, 3+1, 4+1, duplex ve home ofis seçenekleriyle size konforlu bir yaşam sunacak olan dairelerin hepsi son model akıllı ev teknolojisinin yanı sıra özenle seçilmiş kaliteli, çevre dostu ve dayanıklı malzemelerin modern mimariyle birleşiminin sonucu olan lüks bir atmosfere sahip.

Fiyatlar

Satış Ekibimzle İletişime Geçiniz Güncel Fiyat Bilgisi Alınız.

İstanbul / Beylikdüzü

Firma Bilgileri

EMLAK34- Gayrimenkul Danışmanlığı
Hürriyet Bulvarı No:28 Kat:1 Daire:4 Beyza Konağı
Beylikdüzü / Yakuplu
34540 İstanbul
Bize Ulaşın
Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar tor beylikduzu sehrin en hizli deger kazanan b ouml;lgesi beylikd uuml;z uuml; rsquo;nde k acirc;rli bir gelecek sizi bekliyor hi ccedil;bir isteginizi karsiliksiz birakmayacak bu proje hayatinizi her anlamda zenginlestirmek i ccedil;in tor holding g uuml;vencesiyle y uuml;kseliyor tor beylikd uuml;z uuml;; yasam kalitenizi arttiran modern mimarisi merkezi konumu nefes alabileceginiz yesil alanlari ayricalikli sosyal tesisleri ve her ihtiyaca hbeylikduzuyakupluyakuplu mah konut ticari projeler Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar,tor,beylikduzu,sehrin,en,hizli,deger,kazanan,bölgesi,beylikdüzü’nde,kârli,bir,gelecek,sizi,bekliyor,hiçbir,isteginizi,karsiliksiz,birakmayacak,bu,proje,hayatinizi,her,anlamda,zenginlestirmek,için,tor,holding,güvencesiyle,yükseliyor,tor,beylikdüzü;,yasam,kalitenizi,arttiran,modern,mimarisi,merkezi,konumu,nefes,alabileceginiz,yesil,alanlari,ayricalikli,sosyal,tesisleri,ve,her,ihtiyaca,h,beylikduzu,yakuplu,yakuplu,mah,konut,+,ticari,projeler, Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli Satılık Arsalar tor beylikduzu sehrin en hizli deger kazanan b ouml;lgesi beylikd uuml;z uuml; rsquo;nde k acirc;rli bir gelecek sizi bekliyor hi ccedil;bir isteginizi karsiliksiz birakmayacak bu proje hayatinizi her anlamda zenginlestirmek i ccedil;in tor holding g uuml;vencesiyle y uuml;kseliyor tor beylikd uuml;z uuml;; yasam kalitenizi arttiran modern mimarisi merkezi konumu nefes alabileceginiz yesil alanlari ayricalikli sosyal tesisleri ve her ihtiyaca hbeylikduzuyakupluyakuplu mah konut ticari projeler